1986

0

Петел стана постоянен жител на хотела на тенисиста Анди Мъри

Раздел: Птици

Категория: Любопитно

   


Птицата бързо станала популярна сред гостите и персоналаПетелът Колин, който се заселил в луксозния хотел на тенисиста Анди Мъри, беше обявен за постоянен жител.

Гостенинът на хотела многократно е бил забелязван в градините и на тенис корта на хотела и бързо станал популярен сред гостите и персонала.

Затова от администрацията решили да направят Колин постоянен жител и той вече разполага със собствено кътче на територията на хотела. Освен това петелът има собствени профили във Фейсбук и Инстаграм, където държи последователите си в течение за всекидневните си занимания.

В първата си публикация в социалните мрежи Колин „пише”: "Винаги съм знаел, че съм създаден да живея, заобиколен от лукс. Един ден реших да последвам мечтите си, напуснах дома и се озовах в „Кромликс”. Отне ми малко време да се добера до там, но следвах аромата на пресни сладкиши. Когато пристигнах, хората първоначално помислиха, че ще се върна там, откъдето съм дошъл. Аз обаче се застоях. Показах на всички, че съм дружелюбен и имам какво да им предложа. Бях търпелив. Дадох най-доброто от себе си, за да не кукуригам в четири сутринта. Чаках, докато всички свикнат с мен. Търпението ми беше възнаградено - получих име и бях осиновен до живот. Най-накрая съм там, където ми е мястото".


Източник: btvnovinite

Ключови думи:

Анди Мъри, Хотел, Петел, Жител

Сподели в:

Селфи с ухилена камила стана хит в интернет

Хамстер без предни лапички стана сензация в интернет

Куче стана вегетарианец

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...