446

4

Национални Карнавал-ревю, Конкурс за красота на котки и дребни домашни любимци

Раздел: Котки

Категория: Новини

   

Сред мъркане, мяукане и забавни котешки щуротии тече организацията на единствения по рода си в страната карнавал-ревю и конкурс за красота на живи котки, който ще се проведе в спортна зала „Орловец” в Габрово на 16 май. Той е съпътстваща част от най-шумното, пъстро, весело и зрелищно събитие – габровския Карнавал.


За първи път в своето 14-годишно съществуване котешкият карнавал ще отвори врати и за други дребни домашни любимци: хамстери, мишки, мини зайчета, фретки, чинчили и др., с важното уточнение, че няма да се приемат влечуги и насекоми.

Домашните питомци ще бъдат оценявани от компетентно жури в различни атрактивни категории, освен приз за най-красива котка, награди ще бъдат присъдени за най-добре гледана котка, за най-добър костюм или маска на стопанин и котка, а под наслова „И аз съм котка“ ще бъдат наградени и други домашни любимци, както и деца, донесли своя любимец, за когото се грижат сами.


За участие в Карнавала са добре дошли всякакви котки. Ще се оценяват не качествата на породата и родословието, а костюмите и аксесоарите, красотата и доброто отглеждане.


Официалното откриване на събитието ще е в 11.30 часа, а  награждаването ще започне около 14.00 часа.  Фокуси с котки, показани от Мистер Сенс и Ана-Мария Тепелиева – София и още много изненади ще зарадват участниците и публиката.  Всяка предварително записана котка или домашен любимец ще получи награда и грамота.


А ето и условията за участие: котките трябва да са чисти, без заболявания и обезпаразитени. Те трябва да имат карнавална премяна или аксесоари.


Всеки участник трябва да носи постелка за клетката с приблизителен размер 60х60 см. Всички участници трябва да бъдат в спортна зала „Орловец” от 10.30 до 11.00 ч. на 16.05.2015, за да преминат през ветеринарен контрол, да им бъдат раздадени номера и да се настанят по клетките.


Собствениците на дребни домашни любимци трябва да донесат подходяща за пренасяне и показване клетка в която да бъдат техните любимци, като те също трябва да имат карнавален аксесоар, за да участват в конкурса „И аз съм котка!“


Желаещите да участват, трябва да запишат своите котки и други домашни любимци до 12.05.2015 на телефони: +35966803330,  +359878867745 – Розмари Казасова или в сайта www.bastet-bg.org


Ние габровци сме пестеливи, но не сме свидливи – ще получите огромна порция положителна енергия, гарнирана с безплатен смях!

Вход свободен!Източник: http://dariknews.bg

Сподели в:

Най-рядката и най-скъпата порода котки

Развъждане на котки – въпроси и отговори

Новия хит сред домашните любимци – мини прасенца

Добави коментар

Коментар 4 от Holmes

09:54ч
09.05.2015г.

Коментар 3 от Дидито Г.
Да, той както "обича" да пътува и да е сред много хора


Коментар 3 от Дидито Г.

09:51ч
09.05.2015г.

Коментар 1 от Мима Василева
Ако не друг аз със сигурност ще снимам
Коментар 2
Ще се радвам да ви видя. А догодина ще дойдеш със Зоро


Коментар 2 от Holmes

08:54ч
09.05.2015г.

Май ще отидем с Фели.Жалко, че не мога със Зоро или Пипи :/...


Коментар 1 от Мима Василева

00:29ч
09.05.2015г.

Голяма атракция ще е- сигурна съм в това.

Призив към габровци: направете снимки и ни информирайте.


КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 202

  Лакомства: 1557

  Гласове: 113

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 4

  Лакомства: 55

  Гласове: 29

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...