273

0

Arthro Protect Помощник за отглеждане

Раздел: Други

Категория: Здраве

   

Arthro Protect Помощник за отглеждане

Хранителна добавка за размножителния период, за баланса на съотношението на кученцата и за периода на кърмене при кученцата.

Пълна минерална формула за растеж с много витамини, с храносмилателни ензими за кучета от всички възрасти и породи.

Arthro Protect е специално създадена, за да осигури адекватен баланс на витамини, минерали, аминокиселини, мастни киселини, храносмилателни ензими, антиоксиданти и други фактори, които действат синергично, за да подпомогнат поддържането на здравето на кучето. Arthro Protect осигурява незабавна подкрепа за болни или възстановяващи се кучета и помага за поддържане на здравето при кучета и кучета от всички породи, размери, възрасти и нива на активност.

Препоръчва се и за отглеждане на кучета, бременни и кърмещи кучета. Arthro Protect съдържа над 55 синергични фактора, които не винаги се срещат в храненето на кучетата, включително: вода и мастноразтворими витамини, включително витамини A, C, D, E и цялостна и балансирана система от 11 витамина от В. Храносмилателните ензими са защитени срещу стомашна киселина за подпомагане усвояването и използването на фактори в кучешката храна в червата, линолова киселина (Омега 6 – мастни киселини) за поддържане здравето на кожата и козината, 11 жизненоважни минерали за поддържане на правилния състав на телесните течности, образуване на червени кръвни клетки и кости и поддържат нервната функция, антиоксиданти (A, C, E и селен) за поддържане на имунната система.Формула за растеж – осигурява необходимите за правилния растеж калций и фосфор.

Активни съставки за 2 вкусни таблетки:

Калций 600 mg

Фосфор 300 mg

Метионин 7,5 mg

Линолова киселина (мин.) 3.75 mg

Калий (0,01%) 0,375 mg

Магнезий (0,96%) 37,5 mg

Желязо (1154 ppm) 4,5 mg

Мед (1,1 ppm) 0,0045 mg

Цинк (385 ppm) 1,5 mg

Йод (15,4 ppm) 0,060 mg

Селен (1,4 ppm) 0,00525 mg

Витамин А 900 IU

Витамин D3 75 IU

Витамин Е 7,5 IU

Тиамин (Витамин В1) 7,5 mg

Рибофлавин (витамин В2) 3,75 mg

Пантотенова киселина 7,5 mg

Ниацин 7,5 mg

Пиридоксин хидрохлорид (витамин В6) 3.75 mg

Фолиева киселина 0,003 mg

Витамин В12 0,003 mg

Холин 7,5 mg

* Кобалт 0,060 mg

* Биотин 0,003 mg

* Аскорбинова киселина (витамин С) 18,75 mg

* Р-аминобензоена киселина 3.75 mg

* Инозитол 3,75 mg

* Лецитин 7,5 mg

* Бетаин хидрохлорид 7,5 mg

* Пепсин (свинско) 6750 FCC единици1

* Протеаза (Aspergillus oryzae) 40.0 HUT Units2

* Бромелайн (ананас) 1,35 GD единици3

* Липаза (Aspergillus oryzae) 0,375 FIP единици4

Този продукт съдържа източници на пепсин, бромелайн и протеази (хидролизира протеини) и липази (хидролизира протеолитични триглицериди). FCC единица пепсинова активност при стандартни условия усвоява 3000 пъти повече от собственото си тегло на коагулиран албумин. HUT единица папаинова активност ще се освободи за една минута при 40 ° С и pH 4.7, хидролизат, чиято абсорбция при 275 nm е същата като разтвор, съдържащ 1.10 g / ml тирозин n 0.005 N солна киселина. GD единица на активността на бромелаин ще освободи приблизително 8,4 mg аминокиселини (от желатин), 20 min / mg ензим при 45 ° C, pH 4,5. FIP единица активност на липазата ще освободи еквивалентния 1um мастни киселини от зехтин в минута на ензим при 37 ° и рН 9,0.

Arthro Protect  – сложен продукт, който помага за борба със ставните болки и осигурява трайно решение за редовна употреба, за да помогне за възстановяване на съединителната тъкан.

Препоръчва се за предотвратяване на смущения в ставите.

Този продукт съдържа глюкозамин, зеленоуста мида, хондроитин , който спомага за изграждането на хрущял и спомага за създаването на синовиална течност. МСМ намалява болката и възпалението на ставите. Този продукт помага да се увеличи гъвкавостта на ставите. Препоръчва се да се използва за период от 3 месеца.

Arthro Protect  е хранителна добавка, която може да се използва при малки кученца от 3  до 12 месеца за правилно и балансирано изграждане на мускулна и скелетна система.

Arthro Protect  е разработен изцяло за нуждите на млади  и по-стари кучета.

Глюкозамин – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията, като организмът го синтезира сам – от глюкоза и аминокиселината „глутам“. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, за това приема му като добавка е задължителен.

Хондроитин – най – важната съставка на съединителната тъкан. Ускорява възстановяването и заздравяването на увредените сухожилия и стави.

МСМ – естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин и метионин, както и така нареченият „хормон на щастието“ – серотонин. Освен това, МСМ участва в образуването на хрущял и колаген и блокира възпалителните процеси в ставите.

Този продукт може да го намерите в нашият магазин : www.dogsupplement.bg
Линк: https://dogsupplement.bg/index.php?id_product=22&controller=product
най добрия продукт за стави в Европа

Сподели в:

Отглеждане на щрауси

Кои са 10-те най-неподходящи животни за отглеждане у дома?

Отглеждане на Кралски питони

Добави коментар

КАТЕГОРИИ

Всички
Здраве
Новини
Любопитно
Полезно
Други

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4258

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 93

  Гласове: 46

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...