Кхао манее

Характеристики

- много социална
- игрива
- шумна
- интелигентна
- приятелски настроена

Активност

Интелигентност

Любопитство

Привързаност

Гласовитост

Сподели в:

   Породата кхао манее е известна много отдавна на хората. За нейна родина се смята Тайланд. Там те били отглеждани само от представители на кралското семейство. В наши дни това е рядко срещана порода, която не е призната от котешките клубове в САЩ.
   Кхао манее има средно голямо тяло, клиновидна глава, със средно големи уши и очи, които са със син и двете, или с различен – едното син, другото със зелен или амбър цвят. Цветът на козината ѝ е чисто бял.
   Подходяща е за хора, които живеят сами с други домашни любимци и такива, които за първи път ще отглеждат котка, както и за семейства с деца.
   Кхао манее е много социална и приятелски настроена котка. Тя е интелигентна и игрива и има нужда от внимание, в противен случай става потисната и унила. Поради роднинството си със сиамката, тя може да бъде гласовита. Някои представители са глухи, заради съчетанието на бяла козина със сини очи.

Но всяко правило си има изключение, за това нормално някои представители да не отговарят на описаните характеристики.Домашни любимци от тази порода:

sineo4ka Коки Пухчо-ЦелуФчо Сафет Съни

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 124

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори