Анимал такси

Публикувана на: 

18:57ч на 19.03.2019г

раздел: 

Гризачи

От: 

 Stanimir

Град: 

Генерал Тошево

e-mail: 

marinka_markova@abv.bg

Телефон: 

0877966206

Скайп: 

Видяна: 

947

Animal taxi е лицензирана фирма за превоз на домашни любимци. Зоо транспортната ни фирма Ви гарантира хуманно отношение към Вашите любимци и коректност към Вас самите. Предлаганите от нас услуги са на достъпни цени, а доставките се извършват от адрес до адрес. Имаме готовност за индивидуални решения за всеки един клиент. Можете да се свържете с нас на 0877 966 206 или да ни напишете лично съобщение на фейсбук страницата: Animal taxi Нашите коли са удобни за животинките , а поведението ни е професионално и отговорно.

При нас няма да видите нагъчкани кучета и нехуманно отношение. Даже напротив. Отнасяме се лично и с разбиране към нашите клиенти. Щастливият домашен любимец, стигнал без стрес до крайната точка на пътуването си и доволния му стопанин са истинската награда в този тип работа.

Цени:

Моля обадете се на посочените телефони или пишете на контактната форма, за да ни обясните кога и докъде желаете да бъде транспортиран вашия домашен любимец и така ние ще можем да ви дадем коректна ценова оферта.

Домашен любимец на седмицата

Мартина(Марти)

  Подаръци: 203

  Лакомства: 4260

  Гласове: 125

Избор на редактора

КАЙРА

  Подаръци: 5

  Лакомства: 96

  Гласове: 47

Последно добавени домашни любимци

Виж всички домашни любимци

Най-ново от блога

Към блога ...

Последно от Въпроси и отговори

Към въпроси и отговори ...

 [X]Затвори