Как да събера повече лапички?

   Лапички можеш да събереш много лесно - като публикуваш и коментираш полезни и интересни статии в блога, снимки и видео клипове в "Забавно", отговаряш и задаваш въпроси във "Въпроси и отговори", даваш лакомства на домашните любимци и се сприятеляваш с други стопани на домашни любимци. Благодарение на натрупаните лапички можеш да подаряваш виртулани подаръци (сладки картинки) на своите приятели и техните животни.


Как да стане домашният ми любимец "Домашен любимец на седмицата"?

   Твоят домашен любимец може да стане "Домашен любимец на седмицата", като събира гласове, подаръци и лакомства от другите стопани. Всеки потребител може да гласува само веднъж за даден домашен любимец, и да даде по едно лакомство и подарък на ден, на даден домашен любимец. Който домашен любимец събере най-много такива през седмицата, става "Домашен любимец на седмицата". Формулата по която се изчислява рейтинга е следната: събраните лакомства + събраните подаръци * себестойноста им + гласовете * 0.8. Всеки понеделник излъчваме домашния любимец на седмицата, a неговата снимка става аватар на facebook страницата на lapichki.com в следващите седем дни.

   Условия за участие в класацията:

      1. Един домашен любимец, може да стане пак домашен любимец на седмицата, ЧЕТИРИ седмици, след като е станал веднъж.
      2. Нереални домашни любимци на собственика, както и починали и такива без снимка (реална) на профила, НЕ участват в надпреварата!!!
      3. Едни и същи домашни любимци, регистрирани повече от един път, в един или в различни потребителски профили участват като един домашен любимец, т.е. ако единият стане домашем любимец на седмицата, то в продължение на четери седмици и другите му копия няма да могат да станат "домашен любимец на седмицата".

lapichki.com ще проверява, всички съмнителни снимки на регистрираните любимци( на екзотични животни, тигри, лъвове, рисове, вълци и т.н., както и на съмнителни домашни любимци). Създаването на повече от един профил с цел манипулиране на резултатите в конкурса не се допуска и lapichki.com ще направи всичко възможно да установи нарушителите и домашните любимци на такива собственици ще бъдат дисквалифицирани.


Избор на редактора

   Всеки понеделник редакторът на lapichki.com избира интересен домашен любимец, който остава цяла седмица в секцията "Избор на редактора". Той трябва да е реален домашен любимец с реална профилна снимка, да не е регистриран в повече от един профил и да не е починал.


lapichki.com си запазва правото да променя условията по всяко време!